Diensten

Voor tijdelijke management opdrachten is brede en ruime management ervaring noodzakelijk. Met het aansturen van zowel stafafdelingen, beleidsafdelingen als ook operationele afdelingen in de logistiek is ruime ervaring opgedaan. In deze functies is gewerkt met alle niveau's van een organisatie: zowel met topmanagement van een multinational als met mensen uit te uitvoering. En ook met professionals en met bestuurders van overheidsorganisaties.
Vertrouwen winnen en herstellen, bruggen slaan en projecten managemen terwijl de 'winkel open is' ligt de kracht.
Interim management
Met uitvoeren van projecten verhoogt u de waarde van uw organisatie. Doelgericht, resultaatgericht en een brede ervaring staan garant voor een uitstekend resultaat van de projecten. Ervaring is o.a. opgedaan met (implementatie van) ICT projecten, uitbestedings projecten en reorganisaties. Het sterke punt is de implementatie: projecten worden gezien als een totaal traject waar de implementatie het meest belangrijk van is. Ervaring met Prince II.
Projectmanagement
Geen advies zonder onderzoek. Onderzoek en advies zijn als het ware aan elkaar gekoppeld. Met zowel onderzoeken en adviseren maar ok met managen is veel ervaring opgedaan. Deze trits aan ervaring is daarom van belang dat makkelijk kan worden ingeleefd in de de behoefte van de manager-opdrachtgever.
Onderzoek & Advies

4Continuity

info@4continuity.nl
  06-1956 1283